Φιλοσοφία

Η παρουσίαση του γραφείου μας

Το Δικηγορικο μας γραφειο συστεγαζεται με το έγκριτο Δικηγορικο Γραφειο “Αλεξάνδρα Παπαγεωργιου και Συνεργάτες” στις υπερσύγχρονες, άρτια εξοπλισμένες και λειτουργικές εγκαταστάσεις του τελευταίου στην περιοχή των Αμπελοκηπων στην Αθήνα.

Το γραφειο μας παρέχει εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, έχοντας ως εφόδια την βαθιά νομική καλλιέργεια  και ως παρακαταθήκη σημαντική εμπειρία, αναλαμβάνει και διεκπεραιωνει τις υποθέσεις που του ανατιθενται με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό, προσφεροντας σε καθε υποθεση και σε κάθε εντολέα εξατομικευμενες λυσεις και δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους εντολεις του, με την βαθιά πεποίθηση ότι για κάθε νομικο πρόβλημα υπάρχει λύση.

Κατα την ανάληψη μιας υπόθεσης, και απο τις πρώτες κιόλας επαφές με τον εντολέα μας, και σε απόλυτη συνεργασία με αυτόν, επιδιώκεται η  αρτια χάραξη των κινήσεων που θα ακολουθηθούν ώστε το αποτέλεσμα, ανεξάρτητα απο τυχόν ασταθμητους παράγοντες που θα ανακύψουν να είναι επιτυχες.

Με σχολαστικοτητα και μεθοδικότητα επιδιώκεται η επίλυση κάθε απορίας και η απάντηση κάθε ερώτησης που μπορει να έχει ο εντολέας μας, ώστε να αντιλαμβάνεται η φύση, η νομική σημασία και ο επιδιωκομενος σκοπός κάθε προτεινόμενης κίνησης να καταστουν απόλυτα σαφη και να μην καταλειπεται καμια απορία σε αυτόν.

Βασική επιδίωξη μας αποτελεί η εξάντληση κάθε δυνατότητας για εξωδικαστικη επίλυση της υπόθεσης του, ώστε να απαλλαγεί απο τα περαιτέρω εξοδα και τις τυχόν χρονοτριβες που μπορει να επιφέρει ένας δικαστικος αγώνας.

Όταν  κάθε δυνατότητα εξωδικαστικης επίλυσης της υπόθεσης αποβεί ατελεσφορη και επιλεγει η Δικαστικη οδός για την διευθετηση της, αναλαμβανουμε την εκπροσώπηση των εντολεων μας ενώπιον όλων των αρμοδίων δικαστηρίων σε όλη την επικράτεια, με μεθοδικότητα, σχολαστικοτητα και επαγγελματισμό, μέχρι την πλήρη διεκπεραίωση της υπόθεσης που μας ανατίθεται.

Σημαντικο στοιχείο της συνεργασίας μας με τον εντολέα μας είναι η επικοινωνία μας μαζι του. Έτσι, πρωταρχικό μας στόχο αποτελεί η φροντίδα μας για διαρκή ενημέρωση του για την πορεία της υπόθεσης και για την έκβαση κάθε κίνησης:

  • με κατ´ ιδιαν συναντήσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται οποτεδήποτε κατα την πορεία της υπόθεσης αυτο καθίσταται αναγκαίο,
  • με τηλεφωνική ενημέρωση του εντολέα μας,
  • με επικοινωνία μέσω e-mail,
  • μέσω της ειδικής και ξεχωριστης για καθε πελατη περιοχής της συγκεκριμένης ιστοσελίδας μας (βλ. Πανω δεξί μερος) στην οποία μπορει να εισέρχεται με απόλυτη ασφάλεια μόνο με ειδικούς κωδικούς (username και password) που του παρέχονται κατα την εναρξη της συνεργασίας μας και να ενημερώνεται αμεσα για την ακριβή και λεπτομερη πορεία της υπόθεσης του μέχρι την στιγμη που εισέρχεται.

Σε περιπτώσεις εντολεων μας εκτός Αθηνών, εκμεταλλευόμενοι όλες τις δυνατότητες που μας παρέχει η τεχνολογια, επικοινωνουμε με τους εντολεις μας μεσω τηλεδιασκεψεων μέσω διαδικτύου.

Παράλληλα, είμαστε πάντα διαθέσιμοι για τους εντολεις μας μέσω τηλεφώνου, με τις κλήσεις τους να απαντώνται σε εξαιρετικές περιπτώσεις οπωσδήποτε εντός τριωρου, ενω τα e-mail και τα μηνύματα μέσω της φόρμας επικοινωνίας της παρούσας ιστοσελίδας απαντώνται σε κάθε περίπτωση εντός της ημέρας.

Στην διάθεση των εντολέων μας βρίσκεται ανά πάσα στιγμή, 24 ώρες το 24ωρο, το κινητό τηλέφωνο του γραφείου μας για έκτακτες περιπτώσεις.

Οι συναντήσεις μας με τους εντολεις μας γίνονται πάντα κατόπιν ραντεβου, σε προσυνεννοημενη ώρα και ημέρα κατόπιν επικοινωνίας είτε τηλεφωνικής είτε μέσω e-mail.

Έτσι, καλλιεργώντας μια εξαρχής στερεα σχέση με τον καθε εντολέα μας, δημιουργώντας μια συνεργασία που διαπνέεται απο επαγγελματισμο και ειλικρίνεια, επιδιώκουμε την αξιοποίηση του στερεου επιστημονικού μας υποβαθρου και της νομικης μας εμπειριας για την βέλτιστη διεκπεραίωση κάθε υπόθεσης που μας ανατίθεται.

Close

Όροι Χρήσης

1. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

1.1 Ο Ιστότοπός vaonakis.gr αποτελεί τον προσωπικό επαγγελματικό Ιστότοπο του Δικηγόρου Αθηνών Ιωάννη Βαονάκη και έχει ως σκοπό την παροχή πληροφοριών σχετικά με το γραφείο του, την φιλοσοφία του καθώς και στοιχεία επικοινωνίας με αυτό, ενώ παρατίθεται αρθρογραφία και στοιχεία σχολιασμένης ή ασχολίαστης νομολογίας προσιτής στον κάθε επισκέπτη. Περαιτέρω, ειδικά για τους εντολείς του γραφείου παρέχεται πρόσβαση, μέσα από ειδικούς προσωπικούς κωδικούς, στην ειδική περιοχή εντολέων.

1.2 Ο επισκέπτης ή χρήστης του Ιστοτόπου vaonakis.gr (εφεξής «ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ») οφείλει να διαβάσει προσεκτικά και λέξη προς λέξη και να κατανοήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας, που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή την χρήση των σελίδων μας και των παρεχόμενων υπηρεσιών από αυτόν και σε περίπτωση διαφωνίας να απέχει από την παραμονή του στον Ιστότοπο. Ειδάλλως τεκμαίρεται ότι τους αποδέχεται και παρέχει την συγκατάθεσή του.

1.3 Οι κατωτέρω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και για ό,τι γενικά περιλαμβάνεται στις σελίδες του Ιστοτόπου στο σύνολό του.

1.4 Ο Ιστότοπός έχει δικαίωμα να τροποποιεί οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο τους όρους και της προϋποθέσεις χρήσης του και ο επισκέπτης του ή ο χρήστης των υπηρεσιών του οφείλει να ελέγχει κάθε φορά για τυχόν επ’ αυτών αλλαγές που έχουν χωρήσει και εφόσον εξακολουθούν την επίσκεψη ή την χρήση στον διαδικτυακό μας τόπο τεκμαίρεται ότι αποδέχονται οποιαδήποτε αλλαγή έχει επ’ αυτών χωρήσει. Σε περίπτωση που διαφωνούν, οφείλουν να απέχουν από την επίσκεψη ή την χρήση της ιστοσελίδας μας.

2. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ- ΧΡΗΣΤΗ

2.1 Ο επισκέπτης- χρήστης του Ιστοτόπου μας οφείλει να συμμορφώνεται με την κείμενη ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία, καθώς και με τις κυρωμένες Διεθνείς Συμβάσεις που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του ελληνικού δικαίου και να τηρεί τον Κώδικα Δεοντολογικής συμπεριφοράς στο Διαδίκτυο (NETIQUETTE).

2.2 Ο επισκέπτης- χρήστης του Ιστοτόπου οφείλει να απέχει από κάθε παράνομη συμπεριφορά ή καταχρηστική ενέργεια κατά την επίσκεψή του στον Δικτυακό μας τόπο ή την χρήση των παρεχόμενων από αυτών υπηρεσιών.

2.3 Απαγορεύεται ρητά η υιοθέτηση από των επισκέπτη του Ιστοτόπου ή και τον χρήστη των υπηρεσιών αυτού κάθε αθέμιτης πρακτικής.

2.4 Ο Ιστότοπος ενδέχεται να περιλαμβάνει παραπομπές ή συνδέσεις μέσω υπερσυνδέσμων σε άλλες Ιστοσελίδες, χωρίς ωστόσο να φέρει την παραμικρή ευθύνη για το περιεχόμενο και τα τυχόν δικαιώματα που αυτά ενδέχεται να θίγουν.

3. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

3.1 Ο χρήστης των υπηρεσιών του Ιστοτόπου δεσμεύεται ότι θα συμβάλλει στην διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο. Ιδίως, δηλώνει ότι κατανοεί ότι οι χορηγηθέντες σε αυτόν κωδικοί πρόσβασης (username και password) είναι αυστηρά προσωπικοί και δεν θα γνωστοποιηθούν με κανένα τρόπο σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο.

3.2 Ο Ιστότοπός λαμβάνει κάθε αναγκαίο μέτρο ώστε όλες οι παρεχόμενες δι’ αυτού πληροφορίες και υπηρεσίες να παρέχονται με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια, ενάργεια, χρονική ενημερότητα, τυπικότητα και εν γένει ορθότητα και τα προσωπικά δεδομένα των εντολέων μας- εγγεγραμμένων χρηστών που μας παρασχέθηκαν από αυτούς καθώς και οποιοδήποτε στοιχείο σχετίζεται με τις ανατεθειμένες σε εμάς υποθέσεις τους να διαφυλάσσονται με την μέγιστη δυνατή επιμέλεια. Ωστόσο, ο Ιστότοπός και οι διαχειριστές αυτού ως και κάθε άλλως προστηθείς ή έλκων δικαιώματα εξ’ αυτών ουδεμία ευθύνη φέρουν για τυχόν ζημία ή διαρροή προσωπικών δεδομένων που θα προκληλθεί στον επισκέπτη ή των χρήστη των υπηρεσιών του την οποία αυτός θα υποστεί εκ της χρήσεως αυτών ή της κακόβουλης και παράνομης παρέμβασης τρίτων.

4. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

4.1 Το σύνολο του περιεχομένου του Ιστοτόπου vaonakis.gr συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά κειμένων, διατυπώσεων και έγγραφου υλικού, φωτογραφιών και λοιπών απεικονίσεων, γραφικών σημείων, σημάτων, σχεδίων, λογισμικών, παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και κάθε άλλο αρχείο που εμπεριέχεται σε αυτόν αποτελεί αντικείμενο προστατευόμενο από τον ν. 2121/1993 όπως ισχύει και τις λοιπές διατάξεις της πνευματικής ιδιοκτησίας του Εθνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου, με εξαίρεση τα δικαιώματα τρίτων που αναγνωρίζονται ρητά.

4.2 Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, αποστολή, έκδοση, εκτέλεση, μεταφόρτωση, μετάφραση με οποιονδήποτε τρόπο, εν όλω ή κατά ένα τμήμα χωρίς την ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του Δικαιούχου.

4.3 Σε περίπτωση χρήσης αρθρογραφίας ή εν γένει κειμένων από κάποια άλλη πηγή, στο τέλος του παρατιθέμενου κειμένου αναγράφεται ρητά η πηγή προέλευσής του. Αν κάποιος θεωρήσει ότι προσβάλλονται δικαιώματα πνευματικής του ιδιοκτησίας από την παράθεση του κειμένου, οφείλει να γνωστοποιήσει άμεσα το γεγονός στον Ιστότοπο μέσω e-mail ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

4.4 Ο επισκέπτης του Ιστοτόπου και ο χρήστης των υπηρεσιών αυτού οφείλει να απέχει από κάθε ενέργεια που βλάπτει τα ως άνω παραδεδεγμένα δικαιώματα του Ιστοτόπου και των τρίτων που προστατεύονται ως δημιουργοί, που κατοχυρώνονται ρητά διά της παρούσας.

4.5 Οι διαχειριστές του Ιστοτόπου επιφυλάσσονται ρητά για κάθε νόμιμο δικαίωμά τους που θα απορρέει από οποιαδήποτε προσβολή του δικαιώματος των προστατευόμενων αντικειμένων πνευματικής ιδιοκτησίας που βρίσκονται ως περιεχόμενα στον Ιστότοπο.

4.6 Για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς προκύπτουσας από την παραβίαση των ανωτέρω εφαρμόζεται το ελληνικό και ευρωπαϊκό δίκαιο και με την παρούσα καθιερώνεται συντρέχουσα αρμοδιότητα και υπέρ των Δικαστηρίων της Αθήνας.

5. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

5.1 Η προκείμενη σύμβαση χρήσης διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο καθώς και τις διεθνείς συμβάσεις που έχουν ενσωματώσει ως και τις λοιπές διεθνείς διατάξεις.

5.2 Αν κάποια από τις ανωτέρω διατάξεις κριθεί άκυρη ή ακυρώσιμη δεν θίγει σε καμία περίπτωση την ισχύ των λοιπών διατάξεων που θα εξακολουθούν σε κάθε περίπτωση να παραμένουν σε ισχύ.

5.3 Καμία τροποποίηση των όρων της παρούσας δεν μπορεί να θεωρηθεί ισχυρή αν δεν είναι έγγραφη και ενσωματωμένη σε αυτήν.